授業情報
※身につく能力について
複数の学科・専攻・コースで開講されている科目は、開講を担当する学科・専攻・コースの定めた「身につく能力」を表示しているため、履修要項・大学院要覧記載の「身につく能力」とは異なるものが表示されていることがあります。
授業によっては、「身につく能力」の記載がない場合もあります。
そのため「身につく能力」については履修要項・大学院要覧も確認するようにしてください。
授業コード Course Code |
1FH0040880
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授業開講年度 Year of Class |
2024年度
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授業形態 Course Mode |
講義(対面授業)
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授業名称 Class Name |
EGA&F305国際経営学特講(Intercultural Studies)
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テーマ Theme |
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科目名 Name of Subject |
EGA&F305国際経営学特講(Intercultural Studies)
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英字科目名 English Name of Subject |
Special Study in Global Management(Intercultural Studies)
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身につく能力
Ability to be Acquired in This Class
◎=科目に最も関連する能力
〇=科目に関連する能力
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知識・理解
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幅広い教養
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〇
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知識・理解
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経済学・経営学に関する知識
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◎
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汎用的技能
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情報収集能力や分析力
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汎用的技能
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自らの考えを日本語はもとより英語で表現できる能力
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〇
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態度・志向性
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諸問題に積極的に取り組む能力
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態度・志向性
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“Do for Others(他者への貢献)”の精神、高い倫理観
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態度・志向性
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コミュニケーション能力と対人関係を構築できる能力
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統合的な学習経験と創造的思考力
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現代社会の諸問題に積極的に取り組む能力
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〇
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科目単位数 Credit |
2
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履修期 Term |
秋学期
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教員氏名 Name of Teacher |
PINKNEY David
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開講キャンパス Campus |
白金
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曜時 Day and Period |
水曜4時限(秋学期)
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授業概要 Course Description |
This class adopts an interdisciplinary approach in examining the nexus between culture and tourism by considering sociological, anthropological and psychological theoretical positions. The analysis begins by dissecting culture before exploring similarities and differences amongst cultures. Focus then shifts to investigating the evolution of the tourist industry, pre-Covid trends and detangling the industry’s components before examining tourist motivation, decision-making processes and expectations. Finally, students are asked to demonstrate how understanding different cultural demands can facilitate economic opportunities by a Cultural Tour.
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到達目標 Class Goals |
Upon course completion students will be able to:
1. synthesize several major cultural theories and concepts 2. highlight similarities and differences across cultures 3. explain the tourist industry evolution 4. outline the tangled components of the tourist industry 5. tell how cultural differences influence tourist motivation and perceptions of service and satisfaction 6. have a greater appreciation for various cultural frames of reference.
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授業言語 Language |
英語
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アクティブ・ラーニング Active Learning |
アクティブ・ラーニング非対応
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授業計画 Daily Class Schedule
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【第1回】
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授業内容 Content/Topic
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Course Overview
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予習内容 Preparation for Class
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Read the online course syllabus and prepare any clarifying questions you may have.
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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In order to solidify course content knowledge, time is required to reconsider key concepts from your lecture notes.
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第2回】
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授業内容 Content/Topic
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Understanding Culture Cultural Theoretical Perspectives: anthropological & sociological
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予習内容 Preparation for Class
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To facilitate lecture content understanding, you are expected to be familiar with keywords and concepts from assigned readings and videos.
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Review key terms and concepts.
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第3回】
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授業内容 Content/Topic
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Understanding Cultural Differences I Paul Herbig's 10 characteristics of culture Scallon & Scallon's 4 dimensions of culture
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予習内容 Preparation for Class
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Be familiar with key terms and concepts from assigned content.
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Review key terms and concepts.
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第4回】
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授業内容 Content/Topic
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Understanding Cultural Differences II Hofstede's 6 dimensions of national culture The Lewis model: national cultural behavioural differences
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予習内容 Preparation for Class
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Be familiar with key terms and concepts from assigned content.
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Review key terms and concepts.
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第5回】
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授業内容 Content/Topic
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Culture Mapping
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予習内容 Preparation for Class
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Be familiar with key terms and concepts from assigned content.
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Review key terms and concepts.
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第6回】
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授業内容 Content/Topic
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Presentation Preparation: a Nation's Cultural Profile
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予習内容 Preparation for Class
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Prepare your presentation
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Reflect on your presentation experience
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第7回】
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授業内容 Content/Topic
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Student Presentations: a Nation's Cultural Profile
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予習内容 Preparation for Class
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Be familiar with key terms and concepts from assigned content.
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Review key terms and concepts.
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第8回】
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授業内容 Content/Topic
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The Evolution of the Tourism Industry The Tourism Industry Detangled
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予習内容 Preparation for Class
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Be familiar with key terms and concepts from assigned content.
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Review key terms and concepts.
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第9回】
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授業内容 Content/Topic
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The Tourism Industry Detangled
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予習内容 Preparation for Class
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Be familiar with key terms and concepts from assigned content.
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Review key terms and concepts.
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第10回】
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授業内容 Content/Topic
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Tourism Trends
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予習内容 Preparation for Class
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Be familiar with key terms and concepts from assigned content.
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Review key terms and concepts.
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第11回】
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授業内容 Content/Topic
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Tourists' Motivation
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予習内容 Preparation for Class
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Be familiar with key terms and concepts from assigned content.
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Review key terms and concepts.
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第12回】
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授業内容 Content/Topic
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Tourists' Expectations
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予習内容 Preparation for Class
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Be familiar with key terms and concepts from assigned content.
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Review key terms and concepts.
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第13回】
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授業内容 Content/Topic
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The Tourism Industry: Cultural Interpretations
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予習内容 Preparation for Class
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Be familiar with key terms and concepts from assigned content.
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Review key terms and concepts.
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第14回】
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授業内容 Content/Topic
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Student Presentations: a Culture Tour
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予習内容 Preparation for Class
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Prepare for presentation
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Reflect on presentation experience
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目安時間 Hours
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2 時間
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【第15回】
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授業内容 Content/Topic
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Special Study Session: On Demand Course Reflection
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予習内容 Preparation for Class
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Review course content
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目安時間 Hours
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2 時間
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復習内容 Review of Class
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Apply key terms and concepts
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目安時間 Hours
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2 時間
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授業に関する注意事項 Remarks for Class |
Classes will be face-to-face. To make the most of our limited class time, students must be prepared by reading and watching assigned course content to successfully participate in classroom discussions.
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教科書 Texts |
Online course lectures and other materials.
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参考書 Reference Books |
Online course lectures and other materials.
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課題フィードバック方法区分 Assignment Feedback Method |
授業時間内に講評・解説を行い、授業時間外はmanabaで行う
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課題フィードバック方法内容 Assignment Feedback Method Content |
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成績評価の基準 Evaluation Criteria |
A Nation's Cultural Analysis Group Presentation: 30% A Nation's Tourist Industry Profile: 20% A Cultural Tour Group Presentation: 30% Active participation: 20%
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関連URL Related URL |
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備考 Notes |
Students should review class notes and complete assignments to demonstrate understanding of the class content.
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添付ファイルの注意事項 Notice |
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更新日時 Date of Update |
2024年02月07日 09時04分10秒
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